Hoe zich te ontdoen van spataderen?


Nee, we hebben het niet over Spiderman. Spataderen blijft een van die mysteries die de medische wetenschap niet in staat om succesvol te lossen is geweest. Niemand kan precies vertellen de oorzaak van spataderen, sommige beschuldigen van de genetica, hormonen en wat niet. Ook is vastgesteld dat spataderen vaker gezien bij vrouwen dan bij mannen, vooral zwangere vrouwtjes. Toch spataderen geen specifieke ongemak behalve esthetisch. Genezen van spataderen is zeer eenvoudig, met een aantal oplossingen, variërend van professionele behandelingen om natuurlijke huismiddeltjes.

Methode 1: Sclerotherapie

Maak je geen zorgen het is nog niet eens half zo duivels als het klinkt. Het is een vrij eenvoudige procedure met veel mensen kiezen voor het over de tijd te nemen en minder effectieve huismiddeltjes. Bij de behandeling, een zoutoplossing of wasmiddel wordt geïnjecteerd in de aderen waardoor ze samen te klonteren en stollen. Vandaar, waardoor ze minder duidelijk. Sommige gevallen kan meerdere injecties nodig, maar zelfs de meest naald fobische patiënten deze procedure geconfronteerd met weinig of geen moeite ondergaan. Kosten voor een sclerotherapie sessie kan variëren van ergens tussen de $350 naar $750, beide benen, afhankelijk van de dokter.

Methode 2: Laserbehandeling

Laserbehandeling zijn passé, ze meer kosten, zijn minder effectief en patiënten hetzelfde pijnniveau ondergaan in Sclerotherapie. Echter, zij zijn geschikt voor de behandeling van gevoelige gebieden en voor patiënten allergisch voor de zoutoplossing en detergent injecties.

Sommige artsen gebruiken een combinatie van beide technieken te genezen spataderen, Sclerotherapy gebruikt voor grote porties en Laser Treatment de uiteinden van de aders verdwijnen.

Methode 3: Toverhazelaar LotionNee, Dit is niet een kwaad drankje up gekookt door een heks in haar kwaad leugenaar. Het is gewoon een struik die grote hoeveelheid tannine heeft, waardoor deze plant samentrekkende eigenschappen. Samentrekkende bekend te scherpen en Harden weefsels. Vandaar, wanneer gebruikt om te genezen spataderen , Het verstevigt en verzacht de aderen om ze te genezen. Dit is een tijdelijke oplossing en de constante toepassing van de lotion is zeer noodzakelijk voor de preventie van spataderen. Deze werkwijze kan ook worden gebruikt als een follow-up na het ondergaan sclerotherapie of laserbehandeling.

Methode 4: DruivenpitolieEen basis van druivenpitolie gemengd met enkele druppels geranium, cypres en citroen olie wordt aangebracht op het getroffen gebied. Zachtjes masseren van het gebied na de toepassing van de voet in de richting van het hart. Deze regeling moet regelmatig worden gevolgd door de week tot opmerkelijke resultaten getuigen.

Methode 5: DieetMet inbegrip van levensmiddelen zoals bessen, vooral blauwe bessen, kersen, rode druiven, citrusvruchten zoals sinaasappel, knoflook, ui, gember en chili in het dieet sterk verbeteren van de circulatie van bloed, waardoor de aderen een stuk minder opvallend.

Integratie van supplementen zoals Calcarea fluorcium, sileacea, Pycnogenol, Resveratrol, rutine en hesperidine samen met struiken, zoals toverhazelaar, paardenkastanje en slager bezem in voeding versterkt de aders over een lange periode van tijd en zorgen voor een natuurlijke en permanente genezing van het probleem.

Enkele tips rechtstreeks uit de boeken oma's zijn om te stoppen met het oversteken van je benen en liggend op het bed of op de vloer met je benen tegen de muur voor 15 minuten of zo.

Naar aanleiding van een of meer van de bovenstaande methoden zou zeker helpen om zich te ontdoen van spataderen.

Popular Today
Marie De Vries heeft een manier ontdekt om af te vallen en wil anderen helpen
Read more
10 Gratis Smoothie Recepten met Fruit
Read more
Afslanken drankjes
Read more
Hoe om de huid te verjongen
Read more
Hoe de rimpels onder zijn ogen te verwijderen, hoe zich te ontdoen van rimpels thuis
Read more
Verse gezichtsmaskers zelf maken
Read more
Afslanken drankjes
Read more
5 gezonde drankjes voor gewichtsverlies
Read more

Never Miss A Post!