HOE ZICH TE ONTDOEN VAN OVERTOLLIGE GEWICHT?

Veel mensen denken dat het juiste figuur - het is erg moeilijk, maar in feite is het noodzakelijk om te voldoen aan slechts een paar bases om een positief resultaat is niet lang op zich wachten.

OORZAKEN VAN OVERGEWICHT

Voordat u begint met actief te zijn en beginnen om gewicht te verliezen, moet je om uit te vinden van de oorzaak van de manifestatie van de extra kilo.De meest voorkomende oorzaken van obesitas zijn:

genetische aanleg;

aanwezigheid van ziekten van het maagdarmkanaal;

verstoren de normale metabole efficiëntie;

de aanwezigheid van ziekten, de belangrijkste symptoom van die extra kilo's( hart- en vaatziekten, diabetes en andere) te krijgen;

overmatig gebruik van hormonale of psychotrope drugs;

zwangerschap.Daarnaast overgewicht kunnen "groeien" als gevolg van een opzettelijk te veel eten, te wijten aan zenuwaandoeningen( problemen bij het grijpen van voedsel), stress te wijten aan leeftijd gerelateerde veranderingen.

BASICS VOEDING

sleutel tot uitstekende fysieke conditie is een goede voeding.Een dergelijk kader moet niet op korte termijn, moet de naleving van een gezonde levensstijl in een permanente gewoonte in te voeren.Eerst de man is erg moeilijk om hun gedrag te reconstrueren en gaan leven een volledig nieuwe manier, maar vertrouwen in een positief resultaat moet de belangrijkste prikkel van een nieuw leven.

Start het wegwerken van overtollige gewicht is het redelijk om de veranderingen in de dagelijkse voeding.Geen manier om de extra kilo elimineren kan niet worden gebruikt korte termijn voeding( zoals kefir, boekweit of appel).Zulke scherpe beperkingen op voedsel te geven slechts van korte-termijn resultaten.De enige manier om de veranderingen in de voeding van de dag te corrigeren is in overeenstemming met de beginselen van een gezonde voeding.Gedurende de dag moet je vaak eten, maar in kleine porties.De beste optie is om te eten 6 keer per dag, met de hoeveelheid voedsel in een keer moet in de palm van de mens worden geplaatst.

Overdag iemand een optimale hoeveelheid vet, eiwit en koolhydraten moeten verkrijgen in een verhouding van ongeveer 1: 1: 5.

Onder de koolhydraten voedingsmiddelen bijzondere voorkeur moet worden gegeven aan granen, granen, peulvruchten, groenten, brood tselnozernistomu.Deze producten worden gemaakt met het gebruik van langdurig gevoel van verzadiging.

sterk beperkt in de voeding moet zijn producten die de eetlust stimuleren - gerookt, gezouten, gebeitst, kruidige voedingsmiddelen, alcoholhoudende dranken.

dagelijkse menu's nodig hebt om een van de producten, die de stofwisseling stimuleert en natuurlijk worstelt met overgewicht( magere vis, alle soorten van citrus, groene thee) bevatten.

eenmaal in 7-10 dagen, is het belangrijk een vasten dag te regelen.Aangezien de behandeling van de producten zijn: vlees, fruit, zuivelproducten, groenten.Voordat u de vastendagen gebruiken, als basis voor de juiste manier van leven, moet je arts goedkeuring te krijgen, zoals in bepaalde ziekten dergelijke procedures zijn ten strengste verboden( diabetes, hypertensie).

Iedere persoon is heel moeilijk om een drastische herstructurering van hun manier van leven, zodat de stappen om de juiste manier van leven moet geleidelijk zijn.Samen met de verandering van de macht is belangrijk om deel te nemen aan lichamelijke activiteit, speciale oefeningen om te helpen juiste vorm en til de stemming van het verliezen van gewicht.

LICHAMELIJKE ACTIVITEIT

Sport stimuleert de activiteit van de persoon.Speciale oefeningen en lichamelijke activiteit - een integraal onderdeel van de actie om zich te ontdoen van overtollige gewicht.

meest optimale sport in de aanwezigheid van overgewicht bij de mens zijn:yoga;

loopt;

turnen;

wandelpaden.

de gebruikte cijfers oefeningen aan te passen voor de probleemgebieden van het lichaam( heupen, taille, billen, armen, buik).Het is raadzaam om de juiste oefening plan werd geselecteerd coach vermagering persoon individueel.Vooral deze aanbeveling moeten in de aanwezigheid van een persoon of ernstige chronische ziekten worden uitgevoerd.RAAD

arts voordat hun traditionele manier van leven te veranderen voor sommige mensen om een arts te raadplegen.In welke gevallen?

In aanwezigheid van overgewicht bij mensen in de vroege jeugd.Wanneer

samen met overgewicht is er een algemene vermoeidheid, pijn in het hart, de bloeddruk te veranderen.

In het geval dat het extra gewicht komt voor een snelle tijd.

Popular Today
Verse gezichtsmaskers zelf maken
Read more
Afvallen met Shakes en Smoothies
Read more
Hoe de rimpels onder zijn ogen te verwijderen, hoe zich te ontdoen van rimpels thuis
Read more
Afvallen en toch lekker eten? Dat kan met cacao
Read more
Marie De Vries heeft een manier ontdekt om af te vallen en wil anderen helpen
Read more
Natuurlijke gezichtsmaskers om zelf te maken!
Read more
Zelfgemaakte gezichtscrème
Read more
Zelfgemaakte gezichtsmaskers
Read more

Never Miss A Post!