4 metode de albire a dintilor acasa

Dintii sunt foarte sensibili, iar culoarea acestora este de cele mai multe ori afectata de cee ace consumam. Consumul de cafea, ceai sau fumatul pot ingalbeni dantura. Desi este indicat sa renuntam la aceste vicii pentru sanatatea noastra, ne este foarte greu, iar un zambet alb nu poate fi mentinut astfel. Pentru a va lua grija de la colorarea dintilor, exista cateva trucuri care va pot ajuta.

1. Periajul dupa fiecare masa

Cea mai buna metoda de a pastra un zambet alb este sa ne periem dintii dupa fiecare masa sau bautura consumata. Uneori acest lucru nu este posibil datorita locului sau a circumstantelor in care ne aflam. In acest caz, remediile de mai jos va pot ajuta sa salvati timpul in care nu reusiti sa respectati acest program.

Fără dentist și ușor! Trebuie să luăm ...


2. Capsunile

Un desert delicios si un remediu foarte bun pentru albirea dintilor. Faceti un piure din 4-6 capsuni iar cu pasta obtinuta periati dintii in mod normal timp de 5 minute.

Dintii devin albe ca zăpada! Tot ce trebuie este ...


3. Bicarbonatul de sodiu si peroxidul de hydrogen

Combinatia dintre aceste doua substante, functioneaza intocmai ca un inalbitor de dinti professional. Pentru prepararea solutiei se amesteca o cantitate mica de peroxid de hydrogen cu o cantitate mica de bicarbonate de sodiu de unde se obtine o pasta/crema. Utilizati pasta obtinuta ca o pasta de dinti normal si sa nu uitati si de restul danturii.

Dintii devin albe ca zăpada! Tot ce trebuie este ...


4. Cojile de lamaie sau portocale

Utilizarea cojilor de citrice precum lamaia sau portocalele au demonstrat ca pot duce la albirea dintilor. Atentie, utilizarea indelungata a acestui remediu va poate afecta smaltul deoarece substantele eliminate de coaja sunt acide. Pentru a reduce acest risc, dupa ce folositi acest remediu, clatiti gura cu peroxid de hidrogen.

Fără dentist și ușor! Trebuie să luăm ...

Popular Today
Natural supliment pentru creșterea legumelor
Read more
Reţetă cremă de faţă homemade
Read more
Maria Valmar a aflat o metodă de slăbit și dorește să îi ajute și pe alții
Read more
Durerile articulare – 5 remedii naturiste
Read more
Băuturile sunt recomandate pentru dieta
Read more
5 moduri de a corecta o cifră!
Read more
Reducerea consumului de energie electrică
Read more
BUZE SMACKING SMOOTHIE RETETE PENTRU PIERDEREA IN GREUTATE
Read more

Never Miss A Post!