Prirodna njega kože


Zdrava koža lica preduvjet je ljepote, ali mnogim ženama teško je dostižna. Ubrzani tempo života, nezdrava prehrana, vanjski čimbenici, sve to utječe na najveći ljudski organ pri čemu je koža na licu najizloženija i najosjetljivija. Stoga su vrhunski dermatolozi udružili svoja znanja i iskustva te pripadnicama nježnijeg spola otkrili tajne lijepe kože lica i ruku kojih se i sami pridržavaju.


Temeljito, ali nježno svakodnevno čišćenje i dobra hidratantna njega pomoći će u održavanju kože zdravom. Kvalitetni preparati za njegu kože, izabrani da budu prikladni specifičnom tipu kože i problemu, mogu zaštititi kožu lica od štetnih vanjskih utjecaja poput sunca, toplih i hladnih klimatskih uvjeta i zagađenja zraka. Oni također mogu pomoći smiriti nadraženu kožu, vratiti ju u zdravo stanje i spriječiti razvoj kožnih bolesti.

Zaštita

Zaštita od sunca važna je tijekom dana kada će koža biti izložena štetnim UV zrakama: glavnom uzroku prijevremenog starenja kože. Većina dnevnih krema već ima SPF 15. Rutinu njege kože trebalo bi obavljati dva puta dnevno - ujutro i navečer. Specifična rutina varirat će ovisno o dobu dana, posebnim potrebama i stanju kože.

Bio sam iznenađen učinkom! Koža postaje glatka u nekoliko dana. Vi samo trebate ...

Čišćenje lica

Koža proizvodi sebum jer se obnavlja preko noći. Čišćenje svakog jutra uklanja taj sebum i osigurava da je koža spremna za dnevnu njegu. Postoje dva glavna koraka u temeljitoj rutini čišćenja: mlijeko ili gel za čišćenje, nakon čega slijedi tonik. Ako koristite šminku oko očiju, preporučuje se da dodate zasebno sredstvo za uklanjanje šminke s očiju kao treći korak u vašoj rutini čišćenja.

Samo jedan proizvod će dati vašu kožu netaknutu ljepotu. U jutarnjim satima, morate ...

Zašto njegovati?

Preparati za njegu trebaju hidratizirati i obnavljati kožu. Hidratacija kože ne samo da povećava njezin sadržaj vode, nego ju i štiti i potiče pravilnu deskvamaciju kože (proces kojim koža ljušti sa sebe mrtve stanice), ostavljajući ju glatkom, mekanom i udobnom. Mnogi preparati za njegu također rješavaju i liječe određene kožne probleme.
Specifični kožni problemi poput starenja te hiperpigmentacije i akni mogu biti učinkovito tretirani posebnim preparatima za njegu koji sadrže visoku koncentraciju aktivnih sastojaka. Ovi posebni preparati za njegu često dolaze u obliku koncentrata ili seruma.

Samo jedan proizvod će dati vašu kožu netaknutu ljepotu. U jutarnjim satima, morate ...

Folk lijekovi

Lice bez bora žene u Indiji duguju napitku od đumbira. Pozitivni efekti su snažni, jer đumbir djeluje antibakterijski, a sastojak gingenol održava lice elastičnim. Biljka noni je najviše zastupljena u Polineziji i pomaže koži sklonoj aknama, a koristi se u obliku soka ili čaja. Piling koji sprječava starenje radi se od šećera i limuna. Najširu primjenu ima u Meksiku i koristi se za njegu ruku. Šećer otklanja mrtve stanice i osvježava kožu, a u kombinaciji s limunom djeluje kao antioksidans.

Ova metoda će vaša koža čista i mekana. To bi trebao biti jednom dnevno ...

Popular Today
Kako uštedjeti na računima za struju
Read more
Prirodni tretmani za liječenje prosirenih vena!
Read more
Za njegu kože
Read more
Prirodno podmladjivanje lica
Read more
Početna hidratantne facials
Read more
Varikoziteti-bolesti vena
Read more
Prirodna njega kože
Read more
Izlečite proširene vene bez operacije, na prirodan način
Read more

Never Miss A Post!