5 keinoa laihduttaa inkiväärin ja sitruunan avulla

Lasillinen kuumaa vettä sitruunan kera aamuisin nautittuna auttaa aktivoimaan termogeneesiä eli kehon lämmöntuotantoa, joka puolestaan polttaa rasvaa. Inkivääri on toinen loistava apu rasvanpolttoon etenkin vatsan alueella.

Jos suunnittelet painonpudotusta, suosittelemme keskittymään päivittäisten tapojen muuttamiseen: tee ruokavaliostasi terveellinen ja jätä pois sokeri ja liiallinen vehnä, harrasta säännöllistä liikuntaa ja lisää päivittäiseen rytmiisi hyviä painonpudotusta tukevia komponantteja, kuten teeuutteita, smoothieita, rasvaa polttavia hedelmiä ja lääkinnällisiä kasveja. Tässä artikkelissa kerromme sinulleviidestä eri tavasta käyttää inkivääriä ja sitruunaa, joiden avulla teet painonpudotuksesta helpompaa.

1. Nauti lasi lämmintä vettä sitruunan kera aamuisin

Nauti lasillinen lämmintä vettä ja sitruunaa aamulla heti herättyäsi. Aamuinen sitruunajuoma on terveydelle hyödyllinen juoma, joka puhdistaa kehoa, polttaa rasvaa ja antaa elimistölle vastineeksi C-vitamiinia ja antioksidantteja. Vesi ja sitruuna yhdessä nostavat kehon lämpötilaa ja aktivoivat termogeneesiä, joka stimuloi rasvanpolttoa. Tämä juoma on paras aloitus päivälle! Keitä kuppi vettä vedenkeittimessä tai liedellä, kaada mukiin ja sekoita joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. Voit lisätä myös muutaman sitruunaviipaleen lisämakua antamaan.

Laiska ja tehokkaasti! Kaikki mitä tarvitset on ...

Lisäksi sitruunavesi helpottaa tulehduksia, vatsakipuja ja ummetusta.

2. Sitruunamehu, cayenne-pippuri ja vaahterasiirappi

Oletko kuullut tästä helposta ja tehokkaasta rasvaa polttavasta kikasta? Se toimii kuin unelma. Tällä shotilla on vahva, puhdistava vaikutus, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa ja auttaa polttamaan rasvaa nopeammin. Suosittelemme nauttimaan shotteja kymmenenä peräkkäisenä päivänä saadaksesi siitä parhaimman hyödyn. Nauti niitä kolmesti päivässä: aamiaisella, ennen lounasta ja ennen illallista.

Laiska ja tehokkaasti! Kaikki mitä tarvitset on ...

Tarvitset yhden kokonaisen sitruunan mehun, hyppysellisen cayenne-pippuria ja ruokalusikallisen vaahterasiirappia. Kiehauta sitruunamehu kattilassa ja lisää pippuri ja siirappi. Sekoita ainekset hyvin ja kaada kolmeen eri lasiin, anna jäähtyä. Säilytä lasit jääkaapissa ja muista nauttia kaikki kolme lasillista päivän aikana.

3. Tee sitruunasta, mintusta ja greipistä

Tämä teeuute on helppo valmistaa ja se toimii tehokkaasti. Voit nauttia sitä kahdesti päivässä. Tarvitset puolikkaan sitruunan ja kokonaisen greipin. Purista hedelmien mehut ulos ja sekoita keskenään, lisää kupillinen vettä. Kaada seos kattilaan, lisää kaksi mintunlehteä ja pikku pala sitruunankuorta. Kiehauta seos kevyesti, laske lämpöä ja anna poreilla hissukseen. Poista liedeltä, sekoita joukkoon ruokalusikallinen hunajaa makeutta antamaan ja nauti kupillinen kahdesti päivässä. Tulet ihastumaan teen raikkaaseen ja virkistävään makuun.

Tee se kotiin! Vain päivittäin ennen aamiaista ...

4. Sitruuna- ja inkiväärijuoma

Tämä klassinen juoma auttaa polttamaan rasvaa tehokkaammin, parantaa ruuansulatuksen toimintaa, estää ylimääräisen nesteen kertymisen ja hillitsee tulehduksia. Tarvitset kaksi sitruunaa ja palan inkivääriä. Purista sitruunoiden mehu kattilaan ja lisää hienonnettu inkivääri. Muista kuoria inkivääri ennen käyttöä. Kiehauta mehua hetken aikaa, vähennä lämpöä ja lisää litra vettä, sekä kaksi pientä sitruunankuoren palaa. Suosittelemme käyttämään luomusitruunaa, sillä näin kuoreen ei ole päätynyt myrkyllisiä torjunta-aineita. Pese sitruuna huolellisesti ennen käyttöä. Kun juoma jäähtyy, voit kaataa sen suureen juomapulloon tai kannuun ja nauttia sitä moneen otteeseen päivän mittaan. Tämä juoma on tehokas apuri painonpudotuksessa, mutta muista myös pitää ruokavalio terveellisenä ja monipuolisena.

Tee se kotiin! Vain päivittäin ennen aamiaista ...

5. Vihreä tee ja inkivääri

Tästä juomasta ei antioksidantteja puutu ja se sopii nautittavaksi etenkin iltapäivisin. Vihreä tee on yksi terveellisimmistä juomista koko maailmassa ja sen on todettu mm. ehkäisevän syöpää ja sydäntauteja. Vihreää teetä on nautittu vuosisatojen ajan ympäri maailmaa ja se sopii myös avuksi painonpudotukseen.

Vihreää teetä kutsutaankin joskus teeksi, jolla on tuhat ja yksi vaikutusta, sillä se sopii muun muassa liiallisen rasvan karkoittamiseen ja rasvan kertymisen ehkäisyyn. Lisäksi vihreä tee alentaa kolesterolia veressä ja parantaa ruuansulatuksen toimintaa. Yhdessä inkiväärin kanssa vihreä tee on loistava keino hoikistaa kroppaa. Keitä kuppi vihreää teetä joko perinteisistä teepusseista tai irtoteestä ja lisää joukkoon muutaman sentin pala raastettua inkivääriä. Anna juoman seistä pari minuuttia. Voit siivilöidä inkiväärin pois ennen nauttimista.

Popular Today
Laihdutus kotona
Read more
Laihdu pysyvästi – 30 vinkkiä
Read more
Mitä syödä rakentaa lihaksia kotona?
Read more
Vinkkejä laihdutus
Read more
5 terveellistä smoothieta painonpudotukseen
Read more
Hurja väite: Juo tätä juomaa kolmen päivän ajan, niin laihdut liki neljä kiloa
Read more
Laihdu pysyvästi – 30 vinkkiä
Read more
Hyödyllisiä Painonpudotus Vinkkejä
Read more

Never Miss A Post!