Giganții-sportivii performanți printre legume

Targul din Alaska se desfășoară meteo, la 42 de kilometri nord-vest de Anchorage. Dar acest lucru nu este deloc normal expoziția agricolă, ceea ce am folosit pentru a vedea. Aici, fermierii din Valea Matanuska-Susitna arată legume gigant de dimensiuni, inclusiv varza o greutate de 60 de kilograme, мускусную pepene galben pe 30 și broccoli la 15 kg Și acestea sunt doar câteva monștri, care au crescut pe soluri Alaska în ultimii ani. Unele legume au crescut atât de mari, că este greu chiar de imaginat că nici de această dimensiune. De ce legumele cresc atat de mari pe Alaska? Răspunsul este simplu: Din cauza soarelui.


Locuitor al Israelului Yitzhak Izdanpana a devenit interesat de grădinărit, după ce a ieșit la pensie. El a reușit să crească castraveți cu lungimea de 1,2 metri. Un pensionar a dat asigurări că nu există fonduri speciale pentru stimularea creșterii de legume, el nu a folosit — castravete вымахал auto pentru trei luni. Foto: Israel Sun

La Alaska, de obicei, foarte scurt, în sezonul agricol — la doar 105 zile. Pentru comparație, în sezonul agricol din California durează de aproape 300 de zile. Cu toate acestea, la аляскинского agricole de sezon nu lungi întunecate nopți. Statul este situat aproape de polul nord, în cazul în care predomină până la 19 ore de lumină în timpul lunilor de zile de la vârf în sezonul agricol. Pentru mai multe ore de lumina soarelui permit аляскинским culturile cerealiere crească în mod constant și continuu. Tocmai de aceea, gradinari din Alaska cresc cele mai mari legume din lume.


Britanicul Philip Vauls cultivă legume de mai mulți ani. Printre succes horticole proiecte se numără gigantul de dovleac, varză, castraveți și dovlecei. Foto el este inscripționat cu 7 kg castravete, care au nimerit în timpul în Cartea recordurilor.

Un risc crescut de fotosinteza pentru a face produse mai dulce. Alaska's morcovi, varza, broccoli, conopida, varza de bruxelles, ridichi, napi, cartofi, sfecla, morcovi, spanac și salată — toate aceste plante cresc foarte bine aici.


Vauls se ocupă de creștere de legume de 25 de ani, prin urmare, știe totul despre cum se obține randamente foarte mare. În această fotografie Peter demonstrează dovlecel greutate de 51 de kilograme, care a reușit să crească în doar o lună și jumătate.

Agricultura în Valea Matanuska-Susitna inițial a apărut în 1930, în cadrul experimentului de creștere a producției agricole a țării în timpul Marii Depresiuni. Mai mult decât 240,000 de acri au fost alocate pentru agricultură familiilor din Minnesota, Wisconsin și Michigan. Dar lipsa infrastructurii și lipsa de bază de aprovizionare împiedicat поселенцам, și până în 1940 mai mult de jumătate din populație a părăsit valea. În 1965, aici au rămas doar 20 de familii. Colonia a fost destul de stabil, sprijinirea propria маслодельню și agricultura. Treptat, populația a început să crească, iar valea totuși, a devenit principala agricole zona Alaska. Extraordinar sezonul agricol și dimensiunea uriașă de legume acum au devenit o marca domeniu.


Tatăl Aterton, de asemenea, numele meu este Joe, și el, de asemenea, pasionat de creștere de legume. În această imagine în mâinile sale de 80 de cm de castravete și 1,5 kg cartof. Foto: Bruce Adams / Daily Mail / REX


Participantă la târgul dedicat recoltare în Yorkshire, demonstrează dovlecei, care a primit premiul pentru propriile caracteristici dimensionale. Foto: Nigel Roddis / Reuters

Popular Today
Având grijă de picioarele tale
Read more
Ca oameni scapa de durere la nivelul articulațiilor?
Read more
Cele mai bune si ieftine metode sa scapi de riduri: masti de fata si ingrediente minune pentru ten
Read more
5 masti naturale pentru estomparea ridurilor din zona ochilor
Read more
5 moduri de a corecta o cifră!
Read more
A picioarelor fungice la domiciliu: rețete populare
Read more
A picioarelor fungice la domiciliu: rețete populare
Read more
Remedii naturiste pentru psoriazis
Read more

Never Miss A Post!